Post by prehmingmpummadif on Feb 23, 2022 1:08:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Max Pro Car Racing Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Max Pro Car Racing Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu resursu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Drift Max Pro Car Racing Game 2022 version ▞▞▞
ayxan
Bu oyunu çox bəyənirəm, üç ulduz verdim, çünki bəli, digər oyunçulara qarşı oynaya bilmək əladır, amma gördüyüm kimi onların dostlarını əlavə etmək və onlarla yarışmaq üçün heç bir yol yoxdur. bu böyük bir yeniləmə olardı. pulsuz oyun da gözəl olardı, ona görə də yeni bir avtomobil aldıqdan sonra yarışdan əvvəl onu sınaqdan keçirə bilərsiniz. Bundan əlavə, oyun əyləncəlidir. inşallah tezliklə yenilənəcəklər.
Suuuuuuuch a goooooioioid oyunu, bu günə qədər edilən ən yaxşı oyunlardan biridir, əyləncəlidir, qrafika yaxşıdır, Gamr cavabdır və əyləncəli bir dəstə
Bu oyun sadəcə mükəmməldir, sürüşmə yönümlü gmae yarışında istədiyim hər şeyə malikdir. Bununla belə, dostlarınıza qarşı oynamağınızı təmin etmək üçün Facebook və ya buna bənzər bir şeyə qoşula bilsəniz, onu beş ulduzla qiymətləndirərdim. Baxmayaraq ki, əla oyun.
Sürüş bir az cəlddir, amma yenə də olduqca yaxşıdır. Karyera rejimi əyləncəli və çətin, lakin onlayn multiplayer zibildir. Qarşılaşmaların əksəriyyəti finiş xəttini keçdikdən sonra avtomobilinizin sıradan çıxması (itki kimi sayılır) və ya yaxşı bir avtomobil və oyun valyutası üçün 30 dollar xərcləyən birinin siqaret çəkməsi ilə başa çatır. Bu heç də balanslaşdırılmış deyil və qazanmaq üçün 100% ödəyir.Bu, əyləncəli bir oyundur və oyunda yaxşı olmaq və yarış melodiyasını əldə etmək üçün kifayət qədər xal və əşyalar toplamaq bir müddət tələb edir, lakin bir çox klassik rejimlər sizi oraya çatdıracaq. Cihazınızda çox yer tutur, bu da əsl mənfi cəhətdir. Yeniləmələri əldə etmək üçün bir və ya 2 proqramı silməli ola bilərsiniz, lakin sonra həmin proqramları yenidən yükləyə bilərsiniz.
Bu yaxşı oyundur ..amma bəzən müxtəlif idarəetmələrlə oynamağa çalışdığım zaman, məsələn, avtomobili idarə etmək üçün əyilmə rejimindən istifadə edəndə o, daha çox hərəkət edir ..istədiyimdən daha çox hərəkət edir..Mən sadəcə maşını belə idarə edə bilmirəm. ...maşını çox çevirir..odur ki, zəhmət olmasa, onu rahat edin... əks halda oyun möhtəşəmdir!🙂
Ella cox gozel
Sadəcə olaraq, mənim sərbəst drift edə bilməməyim xoşuma gəlmədi, məsələn, sol tərəfə sürüşmək istəyirsənsə, adətən real həyat oyunlarında sükanı sola yönəltməli olursan, sonra avtomobil kifayət qədər əyiləndə sağa yönəlirsən. oyun avtomatikdir, öz başına sağa yönəlir
Bu yaxşı oyun və əşyadır, amma bəzən reklamlar alıram və x düyməsini basıram və ekranım qara olur və yarışdan pulumu və ya qızıl külçələri ala bilmirəm😡
Oyunun özü fantastikdir, avtomobillər əla görünür, idarəetmə əladır, yarışlar əyləncəli və çətin olur. Mən 5 ulduz verərdim, amma əvvəlcə həll edilməli olan bəzi şeylər var. Hətta mənim oyun mağazam hesabı vasitəsilə daxil olsam da, mənim oyun mağazamın adı sadəcə ümumi "player17r9uw9oqyr9" bs göstərmir. Oyunda bir dəfə inkar edə biləcəyiniz reklam şirkətlərinə məlumatınızı vermək üçün sizdən icazə istəyir, lakin bunu hər dəfə etməyə məcbur edəcək. Həmçinin, oyunu zorla bağlamasanız, təkərləriniz və biletləriniz bərpa olunmur
Yaxşı, sizə 4 ulduz verməyimin səbəbi odur ki, 1) niyə oyunda kamera təkrarı ola bilməz?2) oyundakı vinillər kimi, lakin gəzintilərimizi sərbəst şəkildə fərdiləşdirən bir xüsusiyyət də olmalıdır 3) qeyri-adi oyunçuları təhqir etmirik, amma niyə oyunu bizim üçün etmək əvəzinə sükanı idarə edə bilmirik, bu qəribə hissdir, amma bacarırsınızsa? bunu sükan seçimi kimi əlavə et, onda mən buna razıyam. 3 SINS-dən başqa, oyun olduqca işıqlıdır
Əla oyundur, zövq alıram. Amma xoşuma gəlmədiyim bir şey var ki, multiplayerdə təsadüfi uyğunlaşmadır. Uyğunluq o qədər ədalətsizdir. Yüksək Lvl ilə cütləşməyiniz üçün. Oyunçu??? Mən sizə bir sıralama sistemi yaratmağınızı təklif edirəm ki, yalnız səviyyəli avtomobillərə sahib olanlar bir-biri ilə qarşılaşmalıdırlar. Məsələn, "C dərəcəli" avtomobiliniz var, sonra "A" səviyyəli avtomobiliniz var??? Bunun ədaləti haradadır???
Gözəl oyun, lakin məhdud parametr seçimləri. Həddindən artıq məcburi reklamlar.
Mənnən yaxşı drift edən varsa vs
Qrafika üçün 1 ulduz, oyun üçün 1 ulduz və yaxşı mükafatlar üçün 1 ulduz...amma mən sizə bodikit, daha çox təkər seçimi, daha çox spoyler kimi daha çox fərdiləşdirmə əlavə etməyinizi arzulayıram, bu əla olardı
Vaxt öldürmək üçün layiqli oyun, bununla bağlı bir neçə şikayət var, lakin ən böyük 1-i odur ki, mən Reklamları silmək üçün pul ödəmişəm, lakin mükafat uduşlarımı ikiqat etməyə çalışarkən yenə də onları əldə edirəm.
İndi yükləyirəm. Yaxşi olsa girib yaxşi rəy yazacaam olmasa təbiki pisdi yazacaam
oynadığım ən yaxşı avtomobil oyunlarından biridir
pooooxxx
Çox gözəl və qarşı tərəfi və ailəmi görməyi sevirəm və mənim yanıma çatmaq üçün növbəti bir neçə günə getmək üçün əla vaxtım var və mən Əjdahalara çatana və bir az daha yatana qədər gözləməliyəm. Mən onları Əjdahalar üzərində işləməyə məcbur edə biləcəyəm və buna görə də satın alacağam
Drift Max Pro Car Racing Game Preteky jwpk
Çox super oyundu L.C.K
Çox oynayırdım, lakin heç bir multiplayer işarəsinin mövcud olmadığını gördük. Mən bir az aldım və onlar mənim pulumu götürdülər, lakin heç vaxt biletləri almadılar....... Əla oyun amma bundan məmnun deyiləm.
Reklamlar, reklamlar, daha çox reklam. Avtomobilinizi təkmilləşdirmək istəyirsiniz? Reklamlar. Kursu bitir? Reklamlar. bonus mükafatları istəyirsiniz? Reklamlar. avtomobilinizin sürmək üçün dəlicəsinə darıxdırıcı olmaması üçün daha çox pulsuz şey? Reklamlar. 10 dəqiqə oynadı, bunun yarısı reklamlara baxırdı. Zamanla oyun daha da yaxşılaşa bilər, lakin başlanğıc avtomobil o qədər cəsarətsizdir ki, hətta sürüşmür... cəhd etsəniz, avtomobil az qala dayanacaq. Maşın daim dayanacaq kimi səslənir. Ümumi zibil oyunu və əsəbi təcrübə. Bunun necə yüksək qiymətləndirildiyi məndən kənardır.
daha çox modifikasiya etsəniz yaxşı olar
gözəl sadece.
Bəzi yüksək səviyyəli avtomobillər üçün ödəniş etmədən bəzi mövsümləri başa çatdırmaq qabiliyyəti yoxdur və davamlı drift hesabına ehtiyacınız olan bəzi mövsümləri yerinə yetirməyə yaxın olduqda, drifti bir qəza olmadan edə bilərsiniz və hələ də kifayət qədər xal ala bilməyəcəksiniz və ya Siz səviyyəni tamamlamaq üzrəsiniz, avtomobil sükanı arxasına keçir və öz işini görür
Drift Max Pro Car Racing Game Motorsport fpi
Ümumilikdə bu, yaxşı oyundur, amma iyrənc olanı avtomobilin avtomatik idarə olunmasıdır ki, bu oyun necə drift etməyi bilməyən insanlar üçün hazırlanmışdır ki, bu da öz-özünə drift edir və bu, əyləncəni özündən çıxarır. Siz bunu düzəldənə qədər oyunu siləcəyəm
Nəzarətlər pisdir. Dəhşətli. Sanki maşın buzun üstündədir. Sükan üçün həssaslıq nəzarəti yoxdur. Sükanı idarə etmək üçün əyilmədən istifadə edin. Əgər bu düzəldilibsə, bəlkə də ən yaxşı drift oyunlarından biri ola bilər. Mən bütün drift oyunlarını oynayıram və yükləyirəm. Təkər dəyişdirmə vaxtları çox uzun çəkir. Mən daha çox oynamaq istəyirəm. Mən oyunlara pul xərcləmirəm, reklamlarla cərimələnirəm. Amma gəl. Daha çox oyun vaxtı lazımdır
Bir az qarışmaq əyləncəlidir, amma fanat deyiləm. Kilidi açma sistemi dəhşətlidir. Siz Impreza və lancerlə başlayırsınız? Onlara uyğun gəlməyən təkərləri olan geniş kuzov dəstləri .. mükəmməl divar tıqqıltısı sürüşmə nəticələrinə səbəb olur. Səviyyə məqsədləri mənasız/zəhlətökəndir. Əsl avtomobil adamları tərəfindən hazırlanmış kimi görünmür, lakin potensialı var.
Orta idarəetməni idarə edir.. aktiv gyro sistemi üçün həssas sükan, lakin ən böyük enişlər yalnız tənzimləyicidir, dərinliyi tənzimlənməlidir və ən çox mexaniki və ardıcıl sürət qutusu seçiminə ehtiyac duyur, həmçinin daha çox avtomobil, rənglər, etiketlər və s. lazımdır , əks halda yaxşı oyundur və bəzi oyunlar kimi bir şeyi təkmilləşdirmək üçün onlarla yarış etmədiyinizi bəyənirəm, məsələn: CSR. Baxmayaraq ki, avtomobilə daha çox təkmilləşdirmələr yaxşı olardı və müxtəlif quraşdırma rejimləri üçün parametrlərə daha çox düzəliş olardı.
Mən bu oyunun axmaq olduğunu düşünürdüm, amma əslində yaxşı oyundur
Oyun yaxşıdır, az yer tutur. Mən yalnız ulduzları doc edirəm, çünki oyun sizin üçün sürüklənir. Hansı növ drift oyununun sizin üçün drifti başlatdığını və həyata keçirməsini nəzərdə tuturam! Bundan başqa, əla iş və maşınlar sərindir.
yaxşı oyun.. Əgər onlar yarışı tamamladığınız səhvi düzəltsələr və sonra oyun dərhal əlavəyə kəsilsə və sonra sizi oyunu bağlamağa və yenidən açmağa məcbur edən qəzaya uğrasa, mən onu 5 ulduza qaldıracağam. yarışların bitməsi sanki heç olmamış kimi.. amma yenə də giriş biletini səndən alırlar..
Agent Action - Spy Shooter Екшън vjzn
bu mobil üçün ən yaxşı drift oyunudur mən oynadım sizə deyirəm mənə güvənin siz də oyuna Lamborghini Aventador svj qoya bilərsiniz amma paketə yox
Hele indi yükləyirəm yahşi olsa 5 ulduz
Drift Max Pro Car Racing Game Võidusõit jtpa
Yaxsidi
Nəzarətlər dəhşətlidir. Buna görə sildim. Qazı yandırıb-söndürəndə təsadüfi olaraq əl əyləcini çəkir. Sağa dönmə düyməsi ekranın kənarına yaxınlaşmaq üçündür. Sola basanda sağa basıram deyir.
Oyunu bəyənirəm amma bəzən donur və ümumiyyətlə açılmır heç bir problem yoxdur
Qrafik həqiqətən hamar və əladır AMMA Ebrake qaz və əyləcin yanında avtomobili tam dayandırır? ? Bu nə vaxt baş verir?! Düşünürəm ki, mən bu oyunu çoxdan oynamışam, Ebrake o mövqe deyil (düşünürəm ki, onu düzgün dəyişmək seçimimiz var?) Qrafik əla, Control OUt!
Mən bu oyuna nifrət edirəm, yüksək qrafika qoyanda həmişə çökür
Artıq Likemgood oyununa daxil olanda çox oyunçu oynamaq istəyirəm, amma yox
P ... x kimi adami eseb eliyir g ..... x oyundu 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Puf
Daha çox pulsuz roum xəritələri əlavə etsəniz əla olardı! Və böyük bir pulsuz roum xəritəsi edə bilsəniz! Böyük 5 ulduz! Ancaq pulsuz roum xəritələrinin olmaması səbəbindən 4 alırsınız. Həmçinin, avtomobil kartlarını necə əlavə etdiyinizi də bəyənirəm. Oyunun qışqırmadığı yerə çatır: "Bunu almaq üçün bunu min dəfə etməlisən". Bunu sevirəm! ت
bu oyun əladır və hər şeydən başqa, insana klaviatura nəzarəti seçimini əlavə etməlisən, bizə kompüter oyunçuları luv man göstərir. siz klaviatura nəzarətlərini əlavə etdiyiniz zaman reytinqimi dəyişəcəyəm
indi yuklenir qeşey olsa 5 ulduz vercem
Bu oyunda həqiqətən pis fizika var, əgər driftdə qalmaq istəyirsinizsə, bunu edə bilməzsiniz. Ya fırlanırsan və divara çırpılırsan, ya da sadəcə fırlanırsan. Təlimatda deyilir ki, dönmə düyməsini basıb saxlayın və sadəcə sürüşəcəksiniz. Həqiqi oyun və dərslik tamamilə fərqlidir... Həm də oyunda qalib gəlmək üçün ödənişdən başqa heç nə...