Post by prehmingmpummadif on Feb 23, 2022 0:50:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Milionář 2022: Český Kvíz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Milionář 2022: Český Kvíz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho klíčů hack ▞▞▞
▞▞▞ Milionář 2022: Český Kvíz 2022 version ▞▞▞
tuna hrubek, nic moc efekty zvukove, nelogicka postupnost obtiznosti otazek...jinak cajk
Stažení trvá dlouho, takže jsou potřeba tři
Milujte koncept, rozvržení, jednoduchost, trikové otázky a přímočarost. Kdyby jen všechny aplikace dělaly to, co jste očekávali...
Protože nelze vybrat peníze, ale otázky jsou velmi dobré
Nehorší
Dobrá znalostní hra... Můžete plz zastavit reklamy...ale je to dobrá hra, moje rodina tuto hru hraje..V tomto uzamčení je to dobrá hra..Děkuji
Až na háčky dobré.
Cooking Fest : Cooking Games ஆர்கேட் kxsk
koncept ok. Ale ten český překlad, gramatiky a překlepy jsou rušivé.
Moje první otázka byla „co z následujících není oceán“, jasně, že nekontrolují gramatiku. Okamžitě smazáno
Já v Milionáři byl. Děvčata a chlapci zapněte!
Dobrá a poučná hra
Vlastně jsme se naučili pár věcí a také otázky se s přibývajícími penězi stávají o něco obtížnějšími. Je to skvělá hra.
Překlepy jinak to ujde
Dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba dabba Říkám to, že je to hra dabba nestahujte ji, pokud posloucháte má slova, bude správné, pokud si stáhnete tuto hru, smažete ji a budete hledat jinou hru děkuji hezký den 🌺🌷🥀
Miluji hru, ale nenávidím všechny reklamy ..... prostě příliš mnoho.
Příliš mnoho reklam (každá je příliš mnoho)
Super, rádi hrajeme milionáře s dětmi 😉
Show do Milionário 2022 Curiosidades dnpv
Smutný jsou překlepy v otázkách a některé odpovědi jsou nesmyslné. Např že tučňáci žijí v Arktidě...
Velmi pěkná, vynikající aplikace, ale některé otázky jsou příliš těžké a nejsou obecné, kladou otázky jako kdo je manželka prezidenta USA v 16, jak to asi ví někdo z Afriky
Hra je zajímavá a naučná, ale otázkou je, zda hraji jen pro zábavu, protože všechny peníze, které skončím, nelze vybrat
Dobrá hra. Stahuje se!
DO HRY POSÍLÁM TŘI HVĚZDIČKY, PROTOŽE MOJE DCERA VYDĚLÁVÁ V TÉTO HŘE 1'083'000₹ MOJE DCERA ZA TO, ŽE ZÍSKAL PENÍZE NA KOUPENÍ NOVÉHO TELEFONU
Hra je úžasná, ale opravdu chci vědět, že když vyděláte peníze v aplikaci, můžete je převést na svůj účet?
Miluji tuto hru. Moje máma mě chytla a hraji při každé příležitosti. Přál bych si, aby bylo více obecných otázek.
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game 益智 qmrn
Tato hra je velmi pěkná 👍, která nám pomáhá mozek
Ve skutečnosti je zábavnější to hrát než se na to dívat!!!!
Už profil aplikace má špatné odpovědi... Kráva může pít jak mléko tak i vodu. Je to dost ubohý pokus o chyták.
Nevychytané. Hra se dá šidit. Ale vzhledem k tomu, že peníze, které dostáváte, se nedají na nic využít, je to strašná nuda.
Chtějí aktualizovat také tamilské otázky, takže pouze tři hvězdy.
Odpovědi kolikrat vubec nesedi ke skutecnosti..
Naučený pravopis n s největší pravděpodobností se naučil anglicky
Tato aplikace je užitečná pro znalosti, ale musí zlepšit své funkce..
Je to blbě. Např. Kolik veslařů je v osmiveslici? Prý nikdo 🤣
Miluji tuto hru, hodně jsem se z ní naučil
Εκατομμυριούχος 2022 Παιχνίδια γενικών γνώσεων ljp
Dobrý den, přemýšleli jste nad doplněním významu slov když odpovím špatně? Nějaký vítažek z Wiki.
Viborna
Fuj ta aplikace je blbá nestahovat!!!!!!!!
To je vlastně hezké. Ale pak, můžu vědět, k čemu jsou ty vybrané peníze???
Milionář 2020 a máte tam otázku kdo je vyobrazen na padesátikorunové bankovce? Jinak celkem ok až na to že zde není interpunkce a některé otázky se po chvíli opakují
Mnoho reklam na každou otázku
Když neumím pořádně ani anglicky tak jak to mám hrát