Post by prehmingmpummadif on Feb 23, 2022 0:46:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничен број кристала ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
Веома занимљива игра. Био сам у грозници 10 дана и било ми је досадно, помогла ми је ова игра. Волим ову игру
То је веома добра игра, волим је, али волео бих да можемо да посматрамо људе када завршимо, али ја волим ову игру веома много ❣ ,нове мапе, нови скинови Свиђа ми се, али ми се не свиђа једна ствар која је, морамо да купимо прелепу кожу са правим новцем. Знам да није тако скупо, али као да можете да ставите 1000,10 змајевих новчића на нову лепу кожу, али ја је и даље јако волим ❣💖💖💖 је моја друга 🥈 💕 омиљена игра 💖💖❣то је најбоља копија јесењих момака 😅😌😘
Ова игра је била веома јако јако јако јако јако јако добра и забавна игра
Оооооо слатки диносови које можете направити!!!!!!!!
Смешна и занимљива игра, али огласи су тако иритантни
ТАКО СПОРА КАО ПУЖ И ГЛУПА****&*:*😡😡😡😡😡
Ова игра је УГОДНА, урадио си то погрешно, изгубио сам много пута
Fall.io - Race of Dino Опуштене uqoz
Фалтоу а опцао де сегуир о амиго пара јогар јунто
Фудбалска утакмица која ми се не свиђа.Зато му дајем четири звездице
Кул игрица пре добра дајем 5 звездица
Превише реклама, човече
Па дарти игра са пуним радним временом додај со дарти апликацију и ја нисам срећан
Врло добро, али моји пријатељи не могу да се придруже у истој просторији када играм у истој просторији, па вас молим да то побољшате.
Fall.io - Race of Dino معمولی lhm
ини мацам вквквк
АДДДД. ИГРАТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА.
Пасти. ио-Раце оф Дино
Стално квари, али је заиста забавно
Пао у 1. игри
Ово није ни близу пада момци
Fall.io - Race of Dino Casual xis
Веома је забавно играти и дино је прилично сладак
Хмм, ова игра је помало забавна, али после неког времена постаје досадна 😢
Волим ову игру, али постоји један проблем понекад нико не може да помери чак ни мене! То је вероватно грешка
Можеш бити мој
То је добра игра, али је мало лоша
Ова игра је сјајна. Али разлог за ⭐⭐⭐⭐ је то што је ово као игра ван мреже, али се не отвара без Ви-Фи или мобилних података
Није лоше да су му потребни подаци
Дајем 4 звездице јер постоје грешке. Ако можете да их убијете, то би било сјајно. Такође је грешка у томе што играм прву рунду и другу рунду и грешим са мапе и падам изнова и изнова.
Здраво, толико ми се свиђа игра да чак и не морам да купујем јесење момке, плус ова игра је забавнија од јесењих момака кд, али можда додати још мапа више животиња? И да! И можете ли да направите кругове 1-5 и можда додате пријатељски захтев за ћаскање? Или тако нешто и да, рекламе, стварно је досадно, постоје неки огласи које не могу да прескочим, па да, хвала за читање аригата!
Fall.io - Race of Dino Pro příležitostné hráče vjp
#т Лоша игра и Лоша игра.
У реду
ФАЛЛ ГУИС ЦАЛМИСЛАР БЕНДЕ ОРИЈИНАЛ ФАЛЛ ГУИС ВАР
Ова игра је тако кул као момци из јесени, али ја увек падам прво десно, па лево, и неко дође да ме шутне па паднем, дао сам 4 звездице
Ninja Arashi 2 Nuotykių sgzz
Галаки некус уређаји и друга рука под руку и друга рука под руку и друга је да је било тако лепо видети да ли желите да набавите галакси опрему
Свиђа ми се ова игра, али дајем 4 звездице буцусе. Мислим да би требало да побољшате игру и предлажем вам да додате зарон у игру, хвала. Мислим да не читате само рецензију, имате бот, све рецензије исти одговор
Стумбле Гуис Фрее ЦХ
Више ми се не свиђа ова игра, неко је управо хаковао мој налог на овој игрици😡😒👎