(Android) EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner daudz punktu kapāt
Feb 23, 2022 1:02:24 GMT -5
Post by prehmingmpummadif on Feb 23, 2022 1:02:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
NatureGirl: mīlu šo spēli, un es spēlēju ar to, kad man ir garlaicīgi, ir arī pagrieziens. Foni ir destruktīvi, bet tā ir laba lieta. Tu: Kā? NatureGirl: Nu, jo tas ir lielāks izaicinājums! Tu: Ak! NatureGirl: Un tāpēc es mīlu šo spēli. 😙😚😗😘😍
Muļķīga spēle
Man patīk šī spēle
Es tevi mīlu līdz mēness, un tavas mājas fotoattēli ir māsa, un es mirstu, es varu panākt, lai tas izdodas un mirst
V mans hnb būt
Solve the prb of watch add, I cant watch add to have food. Neizdevās
Biju daudz spēlējis ar savu meitu/meitu, un lielākā daļa zirgu bija atbloķēti un ievērojams skaits reižu iegūtas... Pārinstalēju to un atklāju, ka nav neviena progresa ieraksta, izņemot to, kas bija sākotnējā ierīcē. Es esmu vīlies, jo izstrādātāji padarīja visu dārgāku, preces (pārtika) mazāk efektīvas un kopumā grūtāk spēlējamas; tādējādi padarot to par pienākumu darīt jebko, nevis prieku spēlēt.
Es to ienīstu nekas tāds, kā es domāju
Dažreiz zirgs nereaģē pietiekami ātri, kad mēģinu pārslēgt joslas, un tas beidzas ar ietriekšanos šķēršļos. Arī citi zirgi maksā pārāk daudz ogļu. Šī spēle ir paredzēta bērniem, tāpēc tas nav godīgi.
Neskatoties uz lejupielādi divos dažādos tālruņos, tas man nerādīs nekādas reklāmas, un arī mans interneta savienojums ir stabils. Lūdzu palīdziet man tiešām ir vajadzīgas reklāmas, lai iegūtu dzintarus!
MAN TO NĪNĪT!😠
Meh.
Šī spēle ir jautri un atpūsties, bet kur atiestatīt spēli iestatījumos?? 💔💔💔💔💔💔
Atvainojiet, ka nācās to novērtēt ar 3 zvaigznēm, bet ēdiens ir ļoti dārgs. Ābola iegūšanai vajadzētu maksāt vismaz 20 vai 15 dalībniekus, jo tiešām nav jēgas, ja es izmantošu visus savus biedrus, ko ieguvu savā iepriekšējā skrējienā, un izmantošu to āboliem un kukurūzai. Kopumā man patīk spēle, un vienīgais, kas mani mulsina, ir ēdiena dārgums.
Spēlējot paliek diezgan garlaicīgi :/
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Аркаде tusc
Labākā zirgu spēle, ko jebkad esmu spēlējis! Tam ir ļoti jauka grafika un optimizācija. Labākā spēle jebkad
Tas ir diezgan grūti 😎
Es piešķiršu šai spēlei piecas zvaigznes, bet es tai piešķīru trīs zvaigznes, jo tā neļaus man to lejupielādēt, bet nav iemesla😭
Tās ir labas spēles, dažreiz tās ir neveiksmīgas. Zirgi ir jauki, bet jūs nevarat iegūt vairāk zirgu, netērējot naudu spēlei.
Šī spēle ir forša! Man patīk visi zirgi, dizains, pat sižets! Bet...viņiem ir kaut kas tāds, piemēram, es pērku bruņas lilijai un, kad es atkal dodos uz spēli, tās pazūd? Ja šī ir kļūda, lūdzu, izlabojiet to, un vai tas ir normāli, ka tā ir aizkavējusies vienmēr ziedošajā mežā? Lūdzu, izlabojiet to (^^)
Tā ir patiešām jautra spēle, taču tā tik ļoti atpaliek, ka es turpinu mirt, tāpēc, lūdzu, izlabojiet!
Tā ir lieliska spēle, taču tai ir nepieciešams ļoti daudz neto fir lejupielādes 😅😅
Šī spēle ir laba, bet man nepatīk, ka esmu iestrēdzis, jo nevaru pabarot savu aizbildni. Tāpēc es jums piešķīru 3 zvaigznes.
Galaxy Shooter - Space Attack Arcade opjn
ne jau forša spēle gribēju pirkt barību manam zirgam, ne tik forša spēle👎👎👎👎
Naudas badā. Šai spēlei ir jauks jēdziens, taču spēle beigās ir atkarīga tikai no naudas. Jūs netiksiet tālu, ja vien nenopirksiet savu ceļu.
Šī ir līdz šim labākā spēle, ko esmu spēlējis! Tik jautri nekad netrūkst lietu, lai darītu lieliskas grafikas, skaisti zirgi!!!🦄🐎 Ļoti iesaku šo spēli!!!!
Es domāju, ka spēlei vajadzētu būt ikdienas vārdiem
Lieliska spēle! man tas patīk! Tas ir ļoti vienkārši un jautri, bet tikai viena problēma. Pēc skrējiena nevar atdzīvināt. Tas vienmēr kaut ko saka par stabilu interneta savienojumu, taču tā ir tikai spēle.
To ir grūti kontrolēt, un es ienīstu, ka man ir jāmaksā par pārtiku, lai iegūtu enerģiju
Man bija iespēja noskatīties, kā liesmas dubultojas... tagad es nevaru? Arī mans internets ir pilnīgi kārtībā. Šī problēma ir diezgan kaitinoša, un es tikko saņēmu spēli
Tas ir jautri, bet varētu būt labāk
Man tas ļoti patīk un man ir kāpņu uguns, bet es uzliku 3 kāpnes, jo tas bija ātri manā spēlē ar manu māsu arī bija tāds pats, tāpēc tas bija dažādi, es došu tai 3 kāpnes heheh
Man patika spēle, taču diemžēl tā manam tālrunim radīja vīrusu, kur ADS parādījās apmēram katru minūti. Ļoti kaitinoši. Mans tālrunis tiks bloķēts, un pēkšņi tiks atskaņots papildinājums. Ja viņi novērsīs šo problēmu, es labprāt to lejupielādētu atkārtoti.
Šī spēle ir brīnišķīga, es savācu katru ziedlapiņu un atbloķēju visus zirgus, kurus tikai vēlējos, lai spēle varētu turpināties 😥
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner アーケード nyi
Tev ir jāiegūst šī spēle spēle ir labākā spēle, ko es pamostos katru dienu un spēlēju to, kas jums ir jāspēlē
Manai meitai ļoti patīk šī spēle, taču šķiet, ka es nevaru atjaunot pirkumu, ko veicu ar viņas iecienītāko zirgu. Palīdziet man, un es piešķiršu 5 zvaigznes. Esmu apmeklējis jūsu FAQ lapu, un tajā ir viss sakars ar IOS un nekas nav paredzēts Android.
tā ir slikta spēle
Smieklīgi grūti. Tas nav paredzēts bērniem. Kā bijušais profesionāls spēļu testētājs varu teikt, ka šī spēle neatbilst pamatiem, ja vien tā nav paredzēta ikdienas spēlēšanai. Jūs vienkārši nevarat to izdarīt vairāk kā vienu 3 minūšu apli dienā. Zirgs vienmēr ir noguris vai arī nav noguris, lai skrietu, ja līmeņi ir paredzēti, lai jūs varētu neizdoties, jo jūs nevarat pārlēkt noteiktus šķēršļus, ja vien jūsu enerģija nav pilna, kas liek jums maksāt par pārtiku/enerģiju. Nevajag krāpt bērnus. Padariet to draudzīgāku.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Žaid. automat. hsd